Dom > Vijesti > Sadržaj

P: Koji elementi određuju troškove pivare najviše?

P: Koji elementi određuju troškove pivare najviše?

Postoje 4 aspekti koji određuju troškove pivare: veličina serije, godišnji kapacitet, završne obrade i automatizacije.


P: Koje veličine zgrade pivara mi je potrebno?

Za brewpub puno ovisi o tome što ti je godišnji obim i koliko različitih vrsta piva koje želite ponuditi. Minimalna površina počinje oko 20m2. Tu su i neki zahtjevi procjena područje u našim različitim pivari sistema u specifikaciji gore.
Za minipivare glavni faktor je godišnji volumen. Za male minipivare, veličine 300m2 je često više nego dovoljno.
Za detalje o vašem projektu, možemo vam dati točne dimenzije i zahtjevi.


P: Mogu li ispustili sve vrste piva na pivarske opreme Tiantai?

Za razliku od sistema fermentacije open-brod uglavnom koristi u istočnoj Evropi i Njemačkoj, sve pivo stilova može se pivo sa našim sistemom. To znači da može biti širok spektar piva i piva. S obzirom na zarazne stil Lambics, ne preporučujemo piva ili ambalažnog ovih piva na zajedničkim opremu.


P: Koliko dugo traje opreme pivo trajati?

S obzirom na činjenicu da je većina elemenata u pivari su izrađeni od nehrđajućeg čelika, dugotrajnost pivare je visok. S obzirom na pravilno održavanje i pažljivu upotrebu kemikalija, pivare mogu se koristiti intenzivno za oko 20 do 30 godina. Za neke elemente kao što su punila i etiketa sa puno pokretnih dijelova kraći životni vijek treba uzeti u obzir i održavanje će biti potrebno, ovisno o upotrebi.


P: Možete li mi pomoći s cijeli svoj projekt pivara?

Naša misija je da pomognemo našim klijentima s njihovim potrebama piva od početka do kraja i izgraditi dugoročan odnos s njima. Možemo vam pomoći sa svim aspektima vašeg piva potrebe ili rad sa jednim od naših partnera za smještaj vaše potrebe.

Kontaktirajte me i dobiti svoj profesionalni konsultant!

Pls. koristiti e-mail, Whatsapp ili Facebook Messenger, ne mogu prihvatiti povratnu informaciju u povratne ovog sajta, hvala.

Par: ne

Sljedeći: ne