Širok spektar sistema opreme za pivo piva

Širok spektar sistema opreme za pivo piva

Osnovne informacije Mi smo profesionalni proizvođač opreme za pivo pivu i proizvodimo pivarsku opremu sa dnevnim izlazom od 100L do 2000L. Najbolja rešenja i nacrt projekta mogu se napraviti za vaš plan opreme za pivo u skladu sa vašim zahtevima, pa želite da nam kažete šta je ...

Detailed description

Osnovne informacije

Paket: Crate Specifikacija: CE / ISO9001
Zaštitni znak: Zhengjiu mašina Porijeklo: Hangzhou, Kina
Beer Brewpub Oprema Zapremina: 500L Pivo Brewpub Oprema Materijal: S. S 304
Oznaka: 84384000 Kapacitet proizvodnje: 60 kom / godina Prema prodaji

Mi smo profesionalni proizvođač opreme za pivo pivu i proizvodimo opremu za pivovare sa dnevnim izlazom od 100L do 2000L. Najbolja rešenja i nacrt projekta mogu se napraviti za vaš plan opreme za pivo u skladu sa vašim zahtevima, tako da biste želeli da nam kažete koji je vaš zahtev i pošaljite nam više informacija, daćemo vam najbolju uslugu.

Ovo je kompletan sistem piva za Pivare. Pivarska oprema piva je dobar izbor za pab ili restoran koji pije pivo za kupca na sceni. Pored toga, možemo snabdevati i pivarsku opremu piva. Takođe imate mogućnost da napunite pivo u bačve ili bočice kako biste postavili fabriku piva za pivare.

Želite da primite vašu raspravu. Hvala.


Zhengjiu Machinery je jedna od vodećih proizvođača i dobavljača sistema opreme za pripremu piva za puni punio širom svijeta, dobrodošlicu da kupimo naš popust i jeftinu veliku količinu opreme za pivo za pivo, ili veliku veliku količinu opreme za pripremu piva za pivo u Hangžu Kina iz naše fabrike.

Hot Tags: široka veličina piva opreme za pivo za pivo Kina, Hangzhou, proizvođači, dobavljači, fabrika, veleprodaja, jeftina, niska cijena, kupiti popust, napravljen u Kini
Srodni proizvodi
Feedback